A fost reținut principalul suspect în cazul crimei din Gara de Nord Timișoara, în care au fost implicați migranți

Ministrul Lucian Bode a declarat, cu puțin timp în urmă, că a fost reținut principalul suspect în cazul crimei din Gara de Nord Timișoara, eveniment în care un migrant a fost ucis de un alt migrant.

„În urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile din România și autoritățile din celelalte state membre UE, seara trecută, a fost reținut, în Grecia, un bărbat, cetățean afgan, urmărit la nivel internațional, pentru omorul comis în Timișoara, anul acesta. În continuare, urmează a fi derulată procedura de predare, prin Ministerul Justiției. După aprobarea predării, o escortă a Poliției Române se va deplasa în Grecia, pentru a îl aduce în țară, în vederea continuării cercetărilor în cadrul dosarului penal. Schimbul de date și informații a fost realizat prin Biroul SIRENE – Centrul de Cooperare Polițienească Internațională al I.G.P.R.”, a comunicat Lucian Bode.

CITEȘTE ȘI: Crima de lângă Gara de Nord: Imagini surprinse de camerele de supraveghere. Un migrant a murit, altul a fost grav rănit

Despre reținerea suspectului a fost informat și Inspectoratul de Poliție al Județului Timiș.

0 Comments

No Comment.