A fost reținut principalul suspect în cazul crimei din Gara de Nord Timișoara, în care au fost implicați migranți

Ministrul Lucian Bode a declarat, cu puțin timp în urmă, că a fost reținut principalul suspect în cazul crimei din Gara de Nord Timișoara, eveniment în care un migrant a fost ucis de un alt migrant.

„În urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile din România și autoritățile din celelalte state membre UE, seara trecută, a fost reținut, în Grecia, un bărbat, cetățean afgan, urmărit la nivel internațional, pentru omorul comis în Timișoara, anul acesta. În continuare, urmează a fi derulată procedura de predare, prin Ministerul Justiției. După aprobarea predării, o escortă a Poliției Române se va deplasa în Grecia, pentru a îl aduce în țară, în vederea continuării cercetărilor în cadrul dosarului penal. Schimbul de date și informații a fost realizat prin Biroul SIRENE – Centrul de Cooperare Polițienească Internațională al I.G.P.R.”, a comunicat Lucian Bode.

CITEȘTE ȘI: Crima de lângă Gara de Nord: Imagini surprinse de camerele de supraveghere. Un migrant a murit, altul a fost grav rănit

Despre reținerea suspectului a fost informat și Inspectoratul de Poliție al Județului Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns