A fost prins criminalul lui Tudor, românul erou înjunghiat mortal la Londra de Anul Nou

tudor simionov

Poliția londoneză a anunțat că a fost prins principalul suspect în cazul uciderii lui Tudor Simionov, românul considerat erou după ce a murit apărându-și colegii în timpul unui conflict violent în fața unui club din Londra, de Anul Nou.

Metropolitan Police anunță, într-un comunicat, că un tânăr de 26 de ani a fost arestat, fiind suspectat că l-a înjunghiat mortal pe Tudor Simionov (33 de ani) în fața unei reședinței Fountain House pe Park Lane, Westminster, în jurul orei 05:36, pe 1 ianuarie 2019.

Tânărul a fost arestat și se află în custodia poliției, la Londra.

Tudor este primul bărbat victima unei crime la Londra, în 2019

Tudor Simionov avea 33 de ani şi se mutase de la Bucureşti în capitala Marii Britanii de doar două luni, împreună cu iubita lui, Mădălina.

El a asigurat paza unei locaţii de lux în noaptea de Anul Nou, în momentul în care mai mulţi indivizi înarmaţi cu săbii şi arme de foc au încercat să intre în club în jurul orei 5.30, pe 1 ianuarie.

Agresorii au început să lovească oamenii de ordine şi românul a încercat să se apere pe el şi pe colegii lui. A fost rănit cu sabia, apoi, brusc, de aproape, unul dintre agresori l-a înjunghiat în zona inimii.

Un video surprinde bătaia din fața clubului din Londra.

Poliţia cere ajutorul martorilor tragediei de la Londra

Polițiștii londonezi cer ajutorul celor care au fost martori la tragedie.

“Acest atac șocant s-a soldat cu moartea unui bărbat și rănirea altor trei persoane. Faptul că atacul a avut loc în noaptea de Anul Nou a captat atenția. Echipa mea a vorbit cu numeroși martori, însă mai trebuie identificați și alții. Se crede că unele persoane au plecat de la locul incidentului, deși au fost martorii atacului, neștiind cât de grav este. Acum, după moartea lui Tudor Simionov și rănirea altor trei persoane, martorii trebuie să ne ajute cu declarații”, a declarat inspectorul de poliție Andy Partridge.

Autopsia lui Tudor Simionov va fi efectuată, joi, 3 ianuarie, potrivit comunicatului citat, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “A fost prins criminalul lui Tudor, românul erou înjunghiat mortal la Londra de Anul Nou

  1. DE CE NU SE DEZVALUIE IDENTITATEA SUSPECTIILOR, RASA ACESTORA, E VORBA CUMVA DE APATRIZII COLORATI CARE DOMINA MAI NOU SI ZONELE CENTRALE DIN EUROPA ????

  2. Trebuie prinsi toti 9-10 insi care erau acolo si care vroiau sa mai omoare si pe altii daca ar fii reusit sa intre in acea cladire …. Puscarie pe viata pentru crima oribila comisa cu sange rece .

Lasă un răspuns