A fost instalat în Piața Victoriei bradul importat din Italia

Primăria Timişoara a plătit aproape 8.000 de euro pentru bradul care va fi împodobit în centrul oraşului.

Pomul de Crăciun a fost cumpărat din Italia, iar viceprimarul Dan Diaconu spune că, în zonă, autorităţile nu au găsit ceva potrivit.  

“Este vorba despre un brad natural de aproximativ 13 – 14 metri, un brad care, de data aceasta, este adus din import în condițiile în care nu am reușit să identificăm un exemplar îndeajuns de simetric și de bun în pădurile deținute în proprietate de municipiul Timișoara, Urmează împodobirea cu un număr important de leduri de către Societatea de Transport și cu ornamente care au fost oferite de companiile din Timișoara ca sponsorizare”, a declarat Dan Diaconu.

Bradul a fost deja instalat în Piața Victoriei din Timișoara acolo unde se va desfășura și Târgul de Crăciun. Beculeţele din brad vor fi aprinse mâine, la ora 19:40, în cadrul ceremoniei de pornire a iluminatului festiv la Timişoara.

radiotimisoara.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “A fost instalat în Piața Victoriei bradul importat din Italia

  1. In Romania nu se mai gaseau brazi la 8000 euro bucata…. si au gasit in Italia bradul asta lesinat si scurt care in realitate nu costa nici 200 euro….uite asa se spala banii domnule Robu…

Lasă un răspuns