A fost eliminată obligativitatea aplicării ştampilei pe documentele depuse la CJAS Timiş

cjas timis 1

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș vine în întâmpinarea asiguraților, a furnizorilor de servicii medicale și medicamente precum și a tuturor colaboratorilor și le reamintește că a fost eliminată obligativitatea aplicării ştampilei pe declaraţii, cereri, contracte sau orice alte documente depuse la CJAS Timiș.

Astfel, conform prevederilor legale în vigoare, furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale, precum şi furnizorii de materiale sanitare specifice, care sunt persoane fizice, persoane juridice de drept privat sau entităţi fără personalitate juridică, nu mai au obligaţia de a aplica ştampila pe documente sau înscrisuri depuse la casa de asigurări de sănătate.

Victor Dumitrascu”Concret, aceste acte normative vin în sprijinul furnizorilor, uşurându-le activitatea, întrucât nu mai este necesară aplicarea parafei medicului, a ștampilei cabinetului/unității medicale și nici a semnăturii olografe a medicului pe documentele emise în baza contractului cu casa de asigurări de sănătate și anume: bilete de trimitere, concedii medicale, prescripții medicale.

Facem apel la toți factorii implicați: medici, farmacii și unități sanitare să respecte actele normative în vigoare, pentru a nu mai pune asigurații pe drumuri” a declarat prof. Victor Dumitrașcu, președintele – director general al CJAS Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns