A ajuns din nou în arest, la 24 de ani

arestare 1

În cursul zilei de astăzi, poliţiştii din Hunedoara au identificat un tânăr în vârstă de 24 de ani din municipiu, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că, în data de 25 octombrie, tânărul (condamnat cu suspendare pentru comiterea unei infracţiuni de tâlhărie) a sustras telefonul mobil (în valoare de peste 600 de lei) aparţinând unui minor în vârstă de 12 ani, pe care l-a urmărit în timp ce se întorcea de la şcoală.

Din cercetări, a reieşit faptul că acesta i-a luat băiatului telefonul mobil din mână, profitând de vârsta fragedă a părţii vătămate, care nu a ripostat.

De asemenea, poliţiştii au mai stabilit că tânărul, în noaptea de 30 spre 31 octombrie, a sustras un autoturism pe care l-a condus şi l-a abandonat pe aleea Bicicliştilor din Hunedoara.

Autoturismul, care fusese dat în urmărire imediat după reclamarea dispariției sale de către proprietarul de drept, a fost recuperat de poliţişti a doua zi şi restituit părţii vătămate.

Faţă de tânăr, poliţiştii efectuează cercetări şi cu privire la furtul unei mașinuțe pentru copii cu telecomandă (evaluată la 1.000 de lei), faptă ce a fost comisă la data de 3 noiembrie.

Bunul a fost sustras dintr-o locuință prin forțarea ușii de la intrare și vândut apoi unui client de ocazie.

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *