Alertă în Timiș! Un poliţist a fost împuşcat mortal în timpul unui filtru rutier

masina politie 4

Un polițist în vârstă de 43 de ani, din Recaş (Timiş), a fost împuşcat de un bărbat urmărit internaţional, în timpul unui filtru organizat pentru prinderea suspectului.

Totul s-a întâmplat, în această după-amiază, în zona localităţii Recaş. Poliţistul şi colegii săi au fost informaţi cu privire la faptul că un urmărit internaţional se află într-un autoturism înmatriculat în Vrancea care va tranzita oraşul Recaş, motiv pentru care au organizat un filtru.

La un moment dat, în timp ce maşina suspectă se apropia, din interior a fost tras un foc de armă.

Poliţistul a fost împuşcat în gât şi s-a prăbuşit la pământ.

Colegii lui au sunat la numărul de urgenţă 112 şi au încercat să îi acorde primul-ajutor până la sosirea unui echipaj SMURD.

Din nefericire, polițistul a încetat din viață.

 

observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Alertă în Timiș! Un poliţist a fost împuşcat mortal în timpul unui filtru rutier

  1. Dumnezeu sa il odihneasca in pace si sa-i fie tarina usoara ! Nu pot spune nimic despre el, nu l-am cunoscut personal, dar De Mortuis Nihil Sine Bene ! A murit la datorie si a lasat o familie indoliata.
    Dar se poate pune urmatoarea intrebare sefilor ierarhici ; daca se stia ca este vorba de un urmarit international, si se stia probabil ca este un individ violent, ar fi trebuit ca politistii din filtru sa fie dotati cu veste antiglont si pistoale mitraliera AKM !
    Iar pe sosea trebuiau instalate baraje speciale care ar fi trebuit sa incetineasca la minim viteza de deplasare a autovehicolelor si sa nu permita demararea lor in tromba. !
    Adrian Pitu, fost maior de politie judiciara in Timis

    1. de unde baraje speciale cand sefii din politie sunt numiti politic , fiind de cele mai multe ori incompetenti. Unde sunt vestele de protectie antiglont si armele cu care poti trage la sigur nu gunoaiele de pistoale Carpati cu care nu omori nici macar o gaina

  2. Chiar acum am citit alt articol, care afirma ca autorul omorului comis impotriva politistului este Ionel Marcel Lepa ! Pai criminalul asta este din Lugoj si are un cazier judiciar mai gros decit cartea de telefon a New-Yorkului! Si-a inceput activitatea infractionala inca de cind era minor, cind a furat un tractor si cu el a calcat o femeie tinara, omorind-o pe loc. Apoi furturi de masini, spargeri, tilharii etc., tot tacimul….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *