Centru medical fabulos, într-o comună din Timiş. Va avea aparatură de ultimă generaţie şi 300 de cadre medicale

centru medical 1

O comună din Timiş va avea în curând un centru de recuperare medicală care va putea rivaliza cu unităţi similare din ţările dezvoltate. Investiţia a prins deja contur, odată cu hotărârea emisă de Consiliul Judeţean Timiş, care a preluat în domeniul public terenul de 3.660 metri pătraţi pe care se va realiza acest obiectiv care va transforma Lovrinul într-un punct de interes major al întregii regiuni de vest.

Amploarea investiţiei este dată atât de valoarea ei, cât şi de numărul de locuri de muncă înfiinţate. Astfel, deşi nu este cunoscută suma exactă, se estimează că se vor investi câteva milioane de euro, iar numărul persoanelor care vor lucra în acest centru de recuperare medicală trece de 300. Vorbim de personal medical calificat în diverse specializări, care va fi asigurat prin intermediul Spitalului Judeţean Timişoara, parte în acest proiect de anvergură.

De asemenea, va fi acordat un sprijin şi din partea Spitalului Clinic Municipal Timişoara, conform asigurărilor date de primarul Nicolae Robu. Centrul va fi dotat cu echipamente şi aparatură medicală de ultimă generaţie, astfel încât să se poată realiza proceduri cât mai complexe.

marius vasile graur 1Pe lângă cabinetele de recuperare medicală, se vor amenaja şi locuri de cazare, în cadrul unui hotel care va fi construit în incinta centrului, astfel încât pacienţii care sosesc din alte părţi ale ţării să aibă unde locui pe perioada tratamentelor. În momentul de faţă, urmează să se facă licitaţia pentru realizarea studiului de fezabilitate, iar Marius Graur, primarul comunei Lovrin, speră ca până la sfârşitul anului să poată fi efectiv demarate lucrările.

„Sunt convins că va fi ceva impresionant, un obiectiv cu care comunitatea din Lovrin se va putea mândri multă vreme de aici încolo. Ne bucurăm, în acelaşi timp, că este vorba de o investiţie care contribuie la îmbunătăţiorea stării de sănătate a oamenilor, mulţi nemaifiind nevoiţi să ia drumul străinătăţii pentru a-şi trata afecţiunile de care suferă. Cu siguranţă, Lovrinul va deveni o zonă foarte căutată, lucru care nu poate decât să ne bucure”, a declarat Marius Graur.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Centru medical fabulos, într-o comună din Timiş. Va avea aparatură de ultimă generaţie şi 300 de cadre medicale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *