Și dacă ramuri bat în geam…

pom3

Pentru timișoreanca de pe strada Emilia Lungu Puhallo, fiecare zi în care vântul bate mai tare devine un coșmar, din cauza crengilor castanului din fața blocului care îi lovesc geamul și i-au invadat balconul.

În caz de furtună, lucrurile devin mai grave deoarece ramurile se lovesc cu atâta putere de geam, că sunt gata să-l spargă.

Anul trecut, una dintre locatarele blocului D16, scara A, a depus la primărie o reclamație privind necesitatea toaletării castanului.
pom1
În 8 august a primit un răspuns semnat tocmai de Adrian Bere, directorul Direcției de mediu din cadrul Primăriei Timișoara, pe care-l redăm parțial:

”În urma verificărilor efectuate în teren de către un consilier din cadrul Direcției de mediu la adresa menționată s-a constatat necesitatea executării unor lucrări de corecție la arborii aflați în jurul imobilului de la adresa menționată.

Aceste lucrări vor fi introduse în programul de lucrări începând cu luna august 2018 și se vor realiza de o societate comercială prestatoare de servicii pe spațiile verzi…”.

A trecut un an și timișoreanca încă mai așteaptă echipa de intervenție.

Între timp, ramurile castanului au mai crescut devenind tot mai amenințătoare.

Recent, cererea de anul trecut a ajuns din nou în mâinile lui Andrian Bere, care a trimis urgent o echipă la fața locului, pentru a toaleta copacul.

Nici bine nu au început oamenii să taie crengile, că un locatar supărat a sunat la 112, solicitând prezența poliției, pentru că el rămâne fără umbră.

Așa că muncitorii veniți să toaleteze copacul au întrerupt munca și au plecat de la locul faptei.

Ramasă cu crengile în geam, reclamanta a mai depus o cerere la primărie, de data aceasta cu acordul administratorului blocului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *