Un tânăr drogat cu etnobotanice, depistat de două ori în Piața 700

drogat 700

Polițiștii locali din cadrul Biroului Piețe, aflați în patrulare în Piața 700, au depistat în cursul zilei de astăzi un tânăr care era căzut pe căile de acces.

CITEȘTE ȘI: Programul Festivalului Timfloralis

Acesta prezenta semnalmentele unei persoane care a consumat substanțe interzise, motiv pentru care polițiștii locali au încercat să stea de vorbă cu el, să-l identifice.

Când a început să-și revină acesta a fost dus la sediul Poliției Locale din piață și a fost identificat ca fiind R.S., de 28 de ani, din localitatea Săcălaz.

Tânărul avea asupra sa mai multe bunuri, printre care telefoane mobile, ceasuri și o bilă ambalată în nylon care conținea substanțe etnobotanice.

CITEȘTE ȘI: Veşti bune pentru români! De astăzi se dau 25.000 de lei, bani de la stat! Înscrierile au început

Cel în cauză a mai fost identificat în urmă cu aproximativ două săptămâni în stare de inconștiență în zona Pieței 700, când a fost solicitată și intervenția Ambulanței, ceea ce semnifică faptul că este consumator frecvent de astfel de substanțe interzise.

S-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanțelor și preluarea cazului de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizate, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *