Un pub cu specific poştal, la Timişoara

the post 1

Poştaşii vin şi cu anunţuri care anunţă distracţia.

În sediul Poştei Mari, vizavi de Banca Naţională, s-a deschis un pub care pune în valoare istoria atât de încărcată a poştei timişene.
the post1
Însăşi denumirea localului, „The Post”, vorbeşte de la sine despre specificul acestui club unde sunt aşteptaţi toţi timişorenii dornici să se relazexe şi să simtă din plin farmecul vieţii urbane.

În plus, la intrarea în pub există un mini-muzeu cu conotaţii poştale, iar interiorul destul de generos al „The Post” este garnisit tot cu motive şi simboluri poştale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Un pub cu specific poştal, la Timişoara

  1. Locatie si atmosfera de invidiat!!!Mancare excelenta,oameni faini si bunastarea necesara pt o seara minunata!!!Succes siii RECOMAND!!! Nota 10+👍🏼🙏👍🏼

  2. O locatie mai mult decat primitoare si unica, incepand cu design-ul de bun gust, cu specific „poştal”, oamenii faini si destinsi care sfintesc locul si oferta culinara careia n-ai cum sa-i rezisti! 🙂 Iar muzica buna pt toate gusturile intregeste atmosfera de relaxare si stare de bine si sentimentul ca-ti doresti neaparat sa revii cat de curand! 🙂 A fost o deschidere-petrecere pe cinste si de bun augur!!! 😉 Succes si la mai mare!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *