Pierderi importante

mimi stoica

Problemele financiare de la Informatica Timişoara se fac simţite tot mai apăsat. După plecarea antrenorului Robert Lupu, campioana României la futsal a pierdut doi jucători importanţi.

CITEȘTE ȘI: Viaţa românilor se schimbă radical de la 1 ianuarie 2019. Ce măsuri fiscale prevede ordonanţa adoptată în ultima şedinţă de Guvern

Mimi Stoica, căpitanul naţionalei României, îşi va continua cariera la United Galaţi, a doua clasată în Liga I, cu care a semnat până în vara anului următor.

vlad iancu
Vlad Iancu

„Dacă Moş Crăciun a venit cu un asemenea dar, căci vorbim despre cel mai selecţionat jucător de futsal din România, el fiind şi căpitanul reprezentativei care a învins recent vicecampioana europeană Spania, cu un gol marcat chiar de către Mimi Stoica, înseamnă că am fost cuminţi.

CITEȘTE ȘI: Vești proaste – Se anunță un val de frig crunt în ianuarie și februarie

În sensul că respectăm competiţia şi ne străduim să facem performanţă. Ne bucurăm că Mimi Stoica a ales United Galaţi, având categoric obiectivul de a mai câştiga o dată titlul de campion naţional.

Ne dorim o colaborare strălucită cu el şi am convingerea că şi la vară United Galați va fi prima opţiune pentru Mimi”, a declarat Cristian Ştefu, director executiv al grupării de la Dunăre.

De la Informatica a plecat şi portarul Vlad Iancu, care s-a întors la marea rivală Autobergamo Deva.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *