Rupere de nori! Trafic îngreunat pe o șosea din vestul țării. Alertă în Timiș, Hunedoara și Arad!

vijelie 7

Rupere de nori în vestul țării! Traficul a fost îngreunat pe o șosea din județul Arad, după o vijelie combinată cu ploaie torențială.

S-a întâmplat sâmbătă după-amiază, în jurul orei 15,45, în zona Sâmbăteni – Păuliș – Ghioroc, un copac fiind căzut pe carosabil, între Sâmbăteni și Păuliș.

Agenția Națională de Meteorologie, prin Departamentul pentru Situații de Urgență, a emis o avertizare cod galben de vreme severă imediată în județele Arad, Hunedoara și Timiș.

tombola abonatilor

Avertizarea se referă la frecvente descărcări electrice și averse care vor cumula local 25 l/mp. Se așteaptă și intensificări de scurtă durată ale vântului și, pe alocuri, grindină de dimensiuni mici.

Zonele vizate sunt:

Timiș: Sânnicolau Mare, Variaș, Dudeștii Vechi, Lenauheim, Sânandrei, Periam, Satchinez, Orțișoara, Cenad, Teremia Mare, Lovrin, Biled, Sânpetru Mare, Pișchia, Tomnatic, Șandra, Saravale, Mașloc, Gottlob, Pesac, Fibiș, Beba Veche, Valcani.

Hunedoara: Vața de Jos, Baia de Criș, Buceș, Zam, Blăjeni, Ribița, Tomești, Vorța, Bulzeștii de Sus.

Arad: Arad, Pecica, Nădlac, Vladimirescu, Vinga, Secusigiu, Zimandu Nou, Șagu, Semlac, Fântânele, Livada, Felnac, Șeitin, Iratoșu, Șofronea, Zădăreni, Peregu Mare, Frumușeni.

Foto: Facebook/ Radar ARAD ✔


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *