Un tânăr de 16 ani a decedat după ce a lovit cu mopedul un câine. Băiatul a fost găsit după 9 ore

accident mortal 43

În noaptea de vineri spre sâmbătă, un adolescent și-a pierdut viața într-un accident mortal petrecut pe drumul comunal 130, în localitatea bihoreană Almașu Mare.

Claudiu se deplasa cu un moped când un câine a sărit în fața lui și nu l-a mai putut evita. Accidentul a avut în noaptea de vineri spre sâmbătă, însă nimeni nu se afla în zonă. Abia sâmbătă dimineața, la ora 09:22, un bărbat a trecut prin zonă și a văzut accidentul.

„Polițiștii bihoreni s-au deplasat cu operativitate la fața locului și, în urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că în jurul orei 00.15, un tânăr de 16 ani, din comuna Balc, județul Bihor, în timp ce conducea un moped pe direcția Balc – Almașu Mare, a acroșat un câine care se afla pe carosabil, mopedul condus de acesta a fost proiectat în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod din beton”, transmite comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.

La sosirea echipajelor medicale tânărul nu a mai putut fi salvat, acesta suferind leziuni care i-au provocat decesul.

Comunitatea locală este șocată de tragicul eveniment. Zeci de prieteni și cunoscuți au ținut să lase un mesaj pe pagina de Facebook a lui Claudiu.

„Dumnezeu să te ierte, Claudiu. Ai plecat așa repede încat nici acuma nu-mi vine să cred. Ai fost un prieten foarte bun și acuma vei rămâne în inima mea”, „Dormi în pace, suflet drag! Te-ai dus mult prea repede dintre noi!”

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier, scrie aradon.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *