Bărbat zdrobit de autobuz, în această dimineață, în Timiș

accident 73

Un accident mortal a avut loc în această dimineață pe drumul dintre localitățile Ciacova și Ghilad din județul Timiș. Un autobuz a trecut peste un bărbat care era întins pe șosea. Șoferul autobuzului l-a observant prea tarziu pe bărbatul întins pe șosea și a trecut peste el. Bărbatul, informează radioresita.ro,  a murit pe loc.

„Un barbat de 40 de ani conducea un autobuz pe DJ 595A, din directia Ghilad catre Ciacova. La un moment dat a surprins si accidentat un pieton care era intins pe partea dreapta a carosabilului, persoana fiind cu identitate necunoscuta. In urma accidentului a rezultat decesul pietonului„, a declarat  Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis

Poliţiştii n-au găsit niciun act asupra pietonului identitatea acestuia fiind momentan necunscută. Autopsia va arăta  exact dacă acesta era băut sau avea alte probleme de sănătate. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate, iar şoferul autobuzului s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, conform legii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *