Coloană de doi kilometri la frontiera din Timiş

cenad 3

Traficul este infernal, în aceste zile, în punctele de trecere a frontierei din vestul ţării. Dacă până acum la Nădlac se înregistrau, mereu, creşteri de trafic, iată că duminică, 29 aprilie, s-a aglomerat PTF Cenad.

Coloana de autovehicule se întinde pe doi kilometri, în majoritatea vehiculelor aflându-se familii cu copii care, probabil, vor să îşi petreacă mini-vacanţa de 1 Mai peste hotare.
cenad1 1
Aglomeraţia pare că a apărut în zonă, după ce circulaţia a fost blocată din cauza unui autoturism care a luat foc la Sânnicolau Mare.

La PTF Cenad funcţionează toate arterele de ieşire şi de intrare în ţară.

Infrastructura punctelor de frontieră, folosită la maximum

„Pentru fluidizarea traficului s-a suplimentat numărul polițiștilor de frontieră care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor şi echipamentele folosite pentru verificarea documentelor.

Subliniem faptul că este folosită la maxim infrastructura punctelor de trecere a frontierei, în limita configuraţiei acestora.

De asemenea, în funcție de valorile de trafic, în fiecare punct de trecere a frontierei se vor crea fluxuri suplimentare de control, pe sensul de intrare sau ieșire din țară, după caz.

De asemenea, au fost contactate autoritățile statelor vecine și în cadrul protocoalelor bilaterale, au fost stabilite masuri comune astfel încât controlul de frontieră să se desfășoare cu operativitate”, au transmis reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Române.

Participanții la traficul transfrontalier au la dispoziție aplicaţia Trafic on-line, ce poate fi accesată pe pagina de internet www.politiadefrontiera.ro.

Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *