Şofer ameninţat cu un… pistol din plastic. Incidentul nu a survenit ca urmare a unei şicane în trafic

pistol 2

Polițiștii au audiat trei tineri din Simeria, acuzați că au amenințat un șofer, în vârstă de 30 de ani, cu o armă. Victima le-a declarat polițiștilor că, în timp ce conducea un autoturism pe Strada Avram Iancu, din Deva, la intersecţia cu strada Horea, un tânăr necunoscut care se afla într-un autoturism cu volan pe partea dreaptă l-a ameninţat de la geamul maşinii cu un obiect ce părea a fi un pistol.

Șoferul a susţinut că gestul tânărului i-a produs o stare de temere, motiv pentru care a depus plângere penală pentru ameninţare. Victima a mai precizat faptul că nu a avut nici un schimb de replici cu tânărul pasager din autoturismul cu numere străine ori cu ceilalţi doi ocupanţi ai maşinii, iar incidentul nu a survenit ca urmare a unei şicane în trafic.

„Poliţiştii au identificat persoana în cauză, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din oraşul Simeria, cu antecedente penale. Acesta, împreună cu ceilalţi doi ocupanţi ai autoturismului, ambii din Simeria, au fost conduşi în această dimineaţă la sediul Poliţiei Deva pentru audieri. Ei au prezentat şi obiectul delict – o replică din plastic (inofensivă) a unui pistol – şi au declarat că se jucau în interiorul autoturismului cu respectivul obiect şi că bărbatul în vârstă de 30 de ani, aflat în trafic, a interpretat în mod eronat gestul acestora, pe care l-a perceput ca pe o posibilă ameninţare”, a precizat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, conform zhd.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *