Sindicate ieşite la pensie

cartel alfa

În politică există partide care depind aproape sută la sută de conducător. Sunt aşa-zisele „partide de lider”, care sucombă imediat după ieşirea din decor a şefului. Iată că modelul politic a fost preluat şi în plan sindical, cei de la CNS Cartel Alfa Timiş fiind un „sindicat de lider” din cap până în picioare.

Până în urmă cu doi ani, această confederaţie era cea mai vocală în plan local: mitinguri, pichetări, luări de poziţie şi tot soiul de acţiuni care au legătură cu mişcarea sindicală.

De doi ani, nu s-a mai auzit nimic de „Cartel Alfa”. Nici măcar la sediu nu mai există o permanenţă, darămite să mai fie emise pretenţii de activităţi puse în slujba membrilor pe care îi mai reprezintă.

stefan-gogosanuDoar o dată pe lună se pare că s-ar mai întruni aşa-zişii lideri, fără însă a se mai produce ceva concret. Interesant este că această intrare în somnolenţă coincide cu ieşirea la pensie a fostului preşedinte, Ştefan Gogoşanu, care mai dinamiza lucrurile prin sindicat.

Odată cu retragerea sa, a ieşit la odihnă şi CNS Cartel Alfa Timiş, confederaţia fiind prea obosită pentru a mai lupta cu patronatele şi guvernanţii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Sindicate ieşite la pensie

  1. Din păcate asta e adevărul. Odată cu pensionarea lui nea Fane s-a estompat si alfa Timiș. Cam toată suflarea sindicala pe plan național e demult pe butuci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *