Un om al străzii s-a automutilat pentru a scăpa de poliție

automutilare

Suspectat ca fiind agresorul principal într-un caz de agresiune petrecut zilele trecute în Zona Gării din Arad, un bărbat fără adăpost a decis să se automutileze, înfingându-și o foarfecă și un cuțit în picior, respectiv în abdomen, pentru a scăpa și a nu mai fi tras la răspundere de polițiști.

Speriate, celelalte persoane fără adăpost, care își duc veacul sub podul de la Grădiște, au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat jandarmii și paramedicii SMURD.

Practic, auto-înjunghierea s-a produs pe fondul unui conflict, victima fiind în fapt agresor într-un caz petrecut zilele trecute, în zona Gării, când acesta i-ar fi rupt maxilarul unei alte persoane.

Pentru a face lumină în acest caz, polițiștii i-au citat pe cei implicați pentru vineri dimineața la audieri, însă agresorul le-a spus celor apropiați că mai bine moare decât să fie tras la răspundere, așa că s-a înjunghiat singur.

Imediat, la fața locului s-au deplasat jandarmii și paramedicii SMURD care i-au acordat victimei primul ajutor și au transportat-o la spital. Jandarmii au intervenit pentru a securiza intervenția celor de la ISU-SMURD, dar și pentru a-i calma pe oamenii fără adăpost care puteau deveni recalcitranți într-o astfel de situație.

aradon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *