Rugi mari, cu interpreți de renume, în multe localități din Timiș

Rugi mari, cu interpreți de renume, în multe sate din Timiș

Rugi mari, cu interpreți de renume, în multe sate din Timiș

Localităţile Victor Vlad Delamarina, Ohaba Forgaci, Nădrag, Botineşti, Babșa, Jupani și Visag vor fi în sărbătoare de Sfintele Rusalii, când se organizează şi tradiţionalele Rugi Bănăţene, scrie redesteptarea.ro.

Majoritatea manifestărilor vor avea loc în zilele de 4 şi 5 iunie. Unul dintre cele mai mari evenimente va fi la Nădrag.

În prima zi, 4 iunie, de la orele 18, pe scena din vecinătatea Parcului Central vor urca interpretele Miruna Lazea alături de formația Vulturii Banatului.

CITEȘTE ȘI: Microbuz electric pentru elevi, într-o comună timișeană

Trupa instrumentală va fi prezentă și în cea de-a doua zi, 5 iunie, de la aceeași oră, însă programul vocal va fi susținut de Ion Dragomir – Papu și Alina Trastău. Nici edilii din Victor Vlad Delamarina nu se lasă mai prejos.

Duminică, 4 iunie, de la orele 18, va începe recitalul Mariei Milu Sorescu, pentru ca a doua zi programul folcloric să fie susținut de renumitul Petrică Miulescu Irimică. În aceeași comună, la Visag, va fi rugă doar în 4 iunie, de la orele 18. Vor cânta fetele lui Adrian Stanca – Raluca și Oana.

Ghiță Călțun Brancu, la Ohaba Forgaci

Rugă mare va fi și la Ohaba Forgaci, în 4 iunie.

Va încânta asistența îndrăgitul interpret din Băile Herculane – Ghiță Călțun Brancu și Denisa Tanigoi. În satul Botineşti manifestarea se organizează doar o zi, duminică, 4 iunie, de la orele 19.

Pe scenă va urca interpreta Adriana Scorobete. Rugă va fi şi la Jupani şi va fi deschisă de membrii ansamblului folcloric al comunei Traian Vuia.

După ei, vor susţine recitaluri solistele Iasmina Iova, Narcisa Spiridon și Ramona Răescu.

Şi la Babşa ruga are loc doar duminică, de la orele 19. Urcă pe scenă solista Mirabela Ștefănescu, alături de interpretul Cristian Tomoni și formația MM Music.

Multe din aceste manifestări au fost organizate de ad­ministrațiile locale cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, în cadrul programului Tim Cultura 2023.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *