Flower-power, prin stațiile din Timișoara

Flower-power, prin stațiile din Timișoara

Flower-power, prin stațiile din Timișoara.

De aproape doi ani, călătorii așteaptă în stațiile mijloacelor de transport în comun din Timișoara fără nicio protecție deasupra capului.

Pe ploaie, ninsoare sau arșiță, fără bănci pentru sprijin, fără adăpost staționar, ca într-o mare sală de așteptare improvizată sub cerul liber, oamenii își petrec timpul scrutând zarea, fiecare cu gândurile lui.

CITEȘTE ȘI: Revoltă la CFR! Angajații amenință că ies în stradă și intră în grevă generală: „Protestăm pentru soluționarea revendicărilor”

Nu sunt uitați undeva, pe un câmp, ci în Capitala Europeană a Culturii.

Tabelele electronice nu funcționează în toate aceste… să le numim stații?, prin urmare timpii de așteptare până la sosirea mijloacelor de transport sunt cuantificați în grade de optimism. Multe.

Cândva, undeva, exista o aplicație pentru smartphone, care indica timpul real de deplasare a mijloacelor de transport în comun din oraș. S-a prăpădit și ea. Mărețul sistem electronic al societății de transport din municipiu e istorie, la fel și stațiile pentru călători.

Astăzi, trăim într-o eră a progresului: de la vlădică la opincă, de la bebeluș la moșneag, toți circulă cu mașina personală. Ce „green”, ce sustenabilitate, ce bio, ce regenerare urbană? În Timișoara anului 2023, alternativele de deplasare sunt amintiri de „Woodstock”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Flower-power, prin stațiile din Timișoara

  1. Corect .Se pare că este un zid invizibil care face că cei din primărie să vadă numai pina la 5 m de clădirea acesteia.Noi ceilalți vedem prin el,angajații și mai ales primarul pauza.Cred că sunt vaccinați cu ceva toți funcționari publici și devin miopi,după ce se angajează aa
    colo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *