Romario Benzar, atipic pentru un timişorean: „Simpatizez cu UTA de când eram copil”

Romario Benzar, atipic pentru un timişorean: "Simpatizez cu UTA de când eram copil"

Romario Benzar a declarat că este foarte fericit de transferul său la UTA Arad, echipă cu care simpatizează de când era copil, chiar dacă acest lucru recunoaşte că este „un pic atipic pentru un timişorean”.

„Mă bucur mult că am semnat cu UTA, este un club mare al României. Eu am mai avut oferte de la UTA când m-am întors din Italia. Şi am zis că a treia oară nu mai pot să refuz, mai ales că se ştie că simpatizez cu UTA de când eram copil şi mă bucur că am ajuns în sfârşit aici.

Este un pic atipic pentru un timişorean, ştiu, dar aşa a fost să fie şi mă bucur. La Arad este un public senzaţional, este un atu pentru noi. Orice adversar are viaţă grea pe terenul nostru. Sperăm să îi facem fericiţi pe suporteri. Sunt foarte fericit, colegii şi antrenorul m-au primit bine, sper să ne îndeplinim obiectivele”, a precizat fundaşul dreapta născut la Timişoara.

Benzar a adăugat: „Eu sunt încrezător, este un lot valoros aici, important este să creăm un grup unit şi să dăm totul pe teren pentru a avea rezultate. Sperăm ca experienţa pe care o avem mulţi dintre noi să ne ajute în partidele care urmează. Cupa României este un obiectiv la care toţi ne gândim. Sperăm să ne calificăm în finală”.

CITEȘTE ȘI: Valentin Calafeteanu: „Trebuie să ne sacrificăm pentru a aduce titlul la Timişoara”

Acontarea fotbalistului timişorean Romario Benzar reprezintă una dintre cele mai importante mutări perfectate în această iarnă de prim-divizionara UTA Arad, penultima clasată, cu 19 puncte (patru victorii, şapte remize, zece înfrângeri), după 21 etape.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *