Atenţie la buzunare! Fiţi vigilenţi, în Timişoara e plin de hoţi!

Atenţie la buzunare! Fiţi vigilenţi, în Timişoara e plin de hoţi!

Atenţie la buzunare! Fiţi vigilenţi, în Timişoara e plin de hoţi!

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității-I.P.J Timiș împreună cu lucrători ai Direcției Generale Poliție Locală Timișoara au desfășurat activități preventive în mijloacele de transport în comun, stații de așteptare și în piețe pentru reducerea numărului de furturi din buzunare și poșete, fenomen care a luat amploare în ultima perioadă.

„Polițiștii au purtat discuții cu cetățenii în vederea autoprotecției, mai exact sa aibă grija să nu poarte bunurile de valoare la vedere, să fie mereu atenți la bagaje, la telefoane, astfel încât sa nu devină victime ale hotilor, care acționează în mijloacele de transport în comun sau în spații aglomerate.

Polițiștii i-au îndrumat să fie vigilenți, întrucât hoții profită de neglijența posesorilor de bunuri, în cele mai multe cazuri aceștia observă foarte târziu că au fost victime ale infractorilor.

CITEŞTE ŞI: Poliția Locală, apel către timișoreni: „Nu mai dați bani cerșetorilor!”

Reprezentanții celor două instituții au înmânat cetățenilor pliante cu conținut antivictimal referitor la protecția patrimoniului propriu.

Activitățile de acest gen vor continua pentru ca cifra victimelor acestor fapte să fie în scădere”, a comunicat Poliţia Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Atenţie la buzunare! Fiţi vigilenţi, în Timişoara e plin de hoţi!

  1. Când un tramvai are 4 sau 5 uși , de ce naiba se înghesuie toți la prima usa ? Profitând de aglomerație , acolo ii face la buzunare ! Evitați aglomerații de acest gen .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *