Halal membri de partid: s-au înscris, dar n-au plătit!

Halal membri de partid: s-au înscris, dar n-au plătit!

Nici cei mai rău-platnici clienți ai băncilor nu pot fi comparați cu o bună parte a unuia dintre cele mai reprezentative partide politice din județul Timiș. Este vorba de USR, unde restanțierii au ajuns să constituie majoritatea, astfel încât, dacă s-ar proceda conform statutului și s-ar trece la suspendări și excluderi, prin filială ar bate vântul.

Vorbind pe cifre, la Dumbrăvița, una dintre cele mai puternice organizații, unde există chiar și primar USR, din cei 138 de membri înregistrați la alegeri, doar 25 sunt cu cotizația la zi.

Situația este și mai dramatică pentru partid la Giroc, o altă organizație de forță, unde numărul celor buni-plantici este doar un pic peste 10 la sută: 22, din 204, câți erau înscriși la alegeri.

Lucrurile nu stau mai roz nici la USR Timișoara, iarăși o organizație care a dat primarul localității: 53,59 la sută dintre membri, adică 798, au restanțe mai mari de șase luni, în timp ce alți 14, 98 la sută nu au plătit între o lună și șase luni.

Conform statutului partidului, cei din prima categorie ar trebui să fie suspendați. Deocamdată, s-a propus doar excluderea din grupurile de rețele sociale a celor cu restanțe mai mari de șase luni.

CITEŞTE ŞI: Programul de reabilitare termică a blocurilor din Timișoara e în impas

Interesantă este nu doar lipsa de interes a USR-iștilor față de viața politică internă, ci și aroganța arătată față de plata cotizațiilor: 55 la sută dintre ei nici măcar nu au deschis mailurile trimise de partid cu referire la restanțe! Adică, într-un limbaj colocvial, ”ne leși?”…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Halal membri de partid: s-au înscris, dar n-au plătit!

  1. Și la USR Lugoj este cam tot asa.La alegerile interne de anul trecut au făcut ce numai comuniștii au știut să facă asa ceva.Pt.a avea nr.de votanți(membrii) au luat din urma la cei care aveau restanțe și în loc de 10 ron /luna au făcut fără acordul membrilor 5 ron /luna și astfel au fost cu plata la zii.Tipic USR.Oare cei care conduc acest partid cred ca nu sunt conștienți ca la următoarele alegeri vor fii dezastru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *