Municipiul campion regional al elevilor de 10 la bacalaureat în acest an

Municipiul campion regional al elevilor de 10 la bacalaureat în acest an

Județul Hunedoara este campionul regional al notelor maxime obținute de elevi la bacalaureatul din acest an. Mai exact, patru elevi din județul Hunedoara au obținut media 10, Aradul fiind județul care s-a situat pe locul al doilea în acest top de la nivelul Regiunii Vest, cu trei elevi cu nota maximă, în timp ce Timișul și Caraș-Severinul au avut câte doi.

Deva este, totodată, municipiul din regiunea vestică a țării cu cei mai mulți elevi de 10 la Bac, mai exact trei.

Astfel, au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat din acest an două absolvente ale Colegiului Naţional Pedagogic ”Regina Maria” din Deva, iar alt elev eminent provine de la Colegiul Naţional ”Decebal” din municipiu. Este vorba despre elevele Denisa Cristina Iosif și Denisa Iulia Macaru (ambele de la Colegiul Naţional Pedagogic ”Regina Maria” Deva) și despre Șerban Andrei Monea (de la Colegiul Naţional ”Decebal” Deva).

Premii pentru elevii eminenți și profesorii lor

Atât elevii de 10 la Bac, cât și profesorii care i-au pregătit, vor primi diplome, dar și recompense bănești din partea administrației publice locale.

”Bacalaureatul nu reprezintă doar un simplu test al cunoștințelor acumulate, ci un examen al maturității, pe care absolvenții deveni l-au trecut cu brio. Nota 10 este o răsplată pentru munca depusă de acești elevi deosebiți de-a lungul anilor de școală. Primăria Municipiului Deva și Consiliul Local îi vor premia pe cei trei elevi care au obținut rezultate deosebite la examenul de Bacalaureat și pe profesorii care i-au pregătit. Atât elevii cât și profesorii vor primi diplome și premii în bani. Felicitări pentru performanțele deosebite și succes în continuare! Sunt convins că veți reprezenta cu cinste Deva la universitățile unde veți merge! Suntem mândri de voi!”, se afirmă în comunicatul transmis de municipalitatea Devei și iscălit de edilul-șef Nicolae-Florin Oancea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *