Data în care PSD vrea să dea semnalul schimbării

Data în care PSD vrea să dea semnalul schimbării

Un adevărat tur de forță a pornit conducerea centrală a PSD, liderii partidului fiind prezenți azi la Timișoara. Scopul este extrem de clar, așa cum a declarat președintele Marcel Ciolacu: câștigarea a cât mai multe administrații la alegerile parțiale din 27 iunie, desfășurate în 35 de localități.

”Aceste alegeri parțiale par niște mize mici la prima vedere, dar în realitate ele dau cel mai exact semnal. Iar noi sperăm să fie unul pozitiv pentru PSD”, a spus prim-vicepreședintele Sorin Grindeanu, la Timișoara.

În același registru, președintele PSD nu exclude posibilitatea alegerilor anticipate, ”anticipând” imposibilitatea realizarea în viitor a unei majorități parlamentare din partea actualei coaliții de guvernare: ”Noi suntem pregătiți să preluăm guvernarea”.

Marcel Ciolacu a spus că la Timișoara există percepția greșită că PSD este doar partidul pensionarilor și al categoriilor vulnerabile, însă trebuie avut în vedere că este datoria unui partid social-democrat să se adreseze acestor categorii, iar lumea să țină cont de faptul că de serviciile publice, în special sănătatea și învățământul, depinde calitatea vieții.

PSD așteaptă reacția partenerilor sociali, sindicate, IMM-uri, patronate, pentru a putea conta pe suportul acestora.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *