Marea Britanie a dat drumul măsurilor de relaxare, după ce peste 32 de milioane de persoane s-au vaccinat împotriva coronavirusului

Marea Britanie a dat drumul măsurilor de relaxare, după ce peste 32 de milioane de persoane s-au vaccinat împotriva coronavirusului

Marea Britanie relaxează astăzi măsurile draconice din timpul carantinei. Oamenii se întorc astăzi în magazinele neesenţiale, frizerii, saloane de înfrumuseţare, săli de fitness și la terase. Dis-de-dimineaţă, oamenii au format cozi în faţa magazinelor, conform observatornews.ro.

Redeschiderea teraselor a fost motiv de sărbătoare pentru britanici. La miezul nopţii, mai multe localuri au scos lacătul de pe uşă după luni întregi de carantină.

Nerăbdători au fost să ajungă şi în magazinele nonesenţiale. O mulţime de oameni au venit în faţa vitrinelor încă de la 6 dimineaţa, pentru a-şi asigura un loc în faţă la cozile uriaşe.

Relaxarea vine la o zi după ce Regatul Unit a înregistrat doar şapte decese provocate de coronavirus, cel mai scăzut bilanţ din septembrie şi până acum. Totodată, Marea Britanie are cei mai mulţi oameni vaccinaţi din toată Europa. Peste 32 de milioane de oameni au primit cel puţin prima doză, adică peste 60% din populaţia adultă.

Foto: BBC


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *