Adolescentă depistată în Vama Nădlac în timp ce voia să fugă din țară cu iubitul. Fata era ascunsă printre bagaje, într-un microbuz

vama nadlac 9

O fată în vârstă de 17 ani a fost prinsă de polițiști, la vama Nădlac, în timp ce încerca să iasă din țară cu iubitul ei, fără acte sau acordul părinților. Oamenii legii au găsit-o pe adolescentă ascunsă printre bagaje, într-un microbuz, conform observatornews.ro.

Adolescenta a fost descoperită ascunsă în spatele banchetelor, în locul destinat șoferului pentru odihnă.

S-a întâmplat sâmbătă seară, în jurul orei 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit, ascunsă într-un microbuz, în locul destinat pentru odihnă al şoferului, o tânără, în vârstă de 17 ani, din România. Aceasta încerca astfel să iasă ilegal din țară deoarece nu avea document de călătorie şi nici acordul părinţilor.

CITEŞTE ŞI: STAILER – stiliștii frumuseții tale. Acum şi în Timişoara

În data de 06.02.2021, în jurul orei 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, în vârstă 32 de ani, conducând un microbuz, înmatriculat în România, având ca pasageri opt cetăţeni români.

La controlul de frontieră a fost descoperită, ascunsă în spatele banchetelor, în locul destinat șoferului pentru odihnă, o persoană de sex feminin. Deoarece nu avea documente asupra ei, în baza declaraţiei verbale, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări şi au stabilit că persoana este cetăţean român minor, în vârstă de 17 ani.

La cercetări, şoferul mijlocului de transport a declarat că tânăra nu are documente de identitate şi nici procură notarială din partea părinţilor, iar aceasta a recurs la această metodă deoarece voia să ajungă în Germania împreună cu prietenul ei, un cetăţean român în vârstă de 20 de ani, care era pasager în acelaşi microbuz”, a anunțat Poliția de Frontieră într-un comunicat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Adolescentă depistată în Vama Nădlac în timp ce voia să fugă din țară cu iubitul. Fata era ascunsă printre bagaje, într-un microbuz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *