Tânăra ucisă și incendiată în Giurgiu trăia în aceeași casă cu presupușii criminali. Trei suspecți, reținuți pentru 24 de ore

crima 3 1

Apar detalii înfiorătoare în cazul tinerei ucise și incendiate pe un câmp din Giurgiu. Potrivit procurorilor, Mihaela Sabina Mircea, de 32 de ani, practica prostituția și locuia în aceeași casă cu presupușii criminali. De asemenea, polițiștii au găsit mașina cu care a fost transportat cadavrul.

CITEȘTE ȘI: Mai multe cauze decât numărul de zile dintr-un an

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, Mihaela Sabina Mircea, mama unui copil de opt ani, ar fi fost ucisă în casa unde locuia cu presupușii criminali.

Femeia ar fi practicat prostituția, iar mobilul crimei au fost „neînțelegeri intervenite între aceștia în interiorul locuinței”.

Aseară, trei suspecți au fost aduși la audieri, existând indicii privind implicarea acestora în cazul uciderii și incendierii tinerei găsite pe marginea unei șosele din Ghimpați, județul Giurgiu.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați judecătorilor pentru emiterea unui mandat de arestare pentru 30 de zile.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *