Se pregătește schimbarea intervalului orar pentru cei de peste 65 de ani – Marcel Vela: „Va fi mutat în prima parte a zilei”

vela

Marcel Vela a răspuns întrebărilor venite de la internauți, pe pagina sa de Facebook. El a dezvăluit că se pregătesc modificări ale ordonanțelor militare. Și programul impus prin ordonanțele militare, persoanelor de peste 65 de ani, s-ar putea schimba.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că analizează o relaxare a restricțiilor pentru vârstnici. Dacă până acum aceștia puteau să iasă din case în intervalul orar 11-13, după modificări vor avea voie să iasă mai devreme. Acum este mai cald, iar aceste ore nu mai sunt potrivite, a explicat ministrul. De asemenea, un avantaj ar fi că, dimineața, supermarketurile sunt igienizate și dezinfectate. Marcel Vela a adăugat că ia în calcul, tot pentru vârstnici, și un interval orar după-amiaza sau spre seară, pentru ieșiri.

Marcel Vela a răspuns mai multor întrebări, pe pagina sa de Facebook. Printre altele, el a ținut să menționeze faptul că are în vedere modificarea orelor între care cei de peste 65 de ani pot să părăsească domiciliul pentru cumpărături. Deoarece a venit căldura, el se gândește să mute acest interval orar mai devreme.

„Vreau să vă spun că avem în analiză o relaxare a programului persoanelor de peste 65 de ani, a venit şi căldura şi probabil intervalul orar 11-13 nu este cel mai nimerit. Va fi mutat mai în prima parte a zilei, coroborat şi cu faptul că la magazine în prima parte a zilei beneficiaţi de condiţii mult mai propice pentru a fi protejaţi, în sensul în care supermarketurile sunt igienizate, dezinfectate la primele ore şi evident luăm în calcul şi o nouă evaluare pentru un interval orar şi spre seară sau după-amiază”, a afirmat Vela.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Se pregătește schimbarea intervalului orar pentru cei de peste 65 de ani – Marcel Vela: „Va fi mutat în prima parte a zilei”

  1. Papagalul de Vela tot papagal rămâne. Ca oricărui penelist sau userist pus pe lichidarea seniorilor, cică se gândește la binele bătrânilor. Da, după ce a discriminat milioane de români, impunând prin ordonanță militară, un orar idiot, 11-13, spre deosebire de orarul pentru ceilalți, fără însă a interzice celor cu vârsta de sub 65 de ani, de a merge la cumpărături în același interval, acum joacă pe ministrul bun. Cică mută intervalul mai spre dimineață. Idiotul nu știa până acum că asta trebuia făcut de la bun început? Și ce analiză mai faci, dobitocule? Că Ciolanisul tău a zis că pe 15 mai, gata. Aaaa, pentru bătrâni se va prelungi interdicția la infinit? Acum înțeleg planul lui Cercel, mutul din cucuruz…

  2. S-a propus pentru seniori,odata cu incalzirea vremii,intervalele : 9-13 (4 ore) si !8-20 (2 ore) Cei in cauza sa se pronunte !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *