ISJ Timiș infirmă zvonul privind închiderea unei școli până la sfârșitul lunii

clasa

Răspândirea de informații false, prin orice mijloace, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoarea de la unu la cinci ani. Cu toate acestea, în special pe rețelele de socializare, se transmit foarte multe informații eronate, care induc o percepție eronată asupra realității.

CITEȘTE ȘI: Adrian Streinu-Cercel: „Spirtul nu dezinfectează, iar vitamina C nu te salvează de coronavirus”. Ce este bun

Un astfel de zvon, ajuns în mediul virtual, a vizat activitatea Colegiului Tehnic ”Henri Coandă” din Timișoara. Astfel, a circulat o postare eronată, conform căreia orele de curs ar fi suspendate până în data de 31 martie. Reprezentanții Inspectoratului Școlar al Județului Timiș atrag atenția că, în acest moment, toate unitățile de învățământ au activitatea educațională suspendată doar până în 23 martie.

Pe de altă parte, activitatea cu publicul (secretariat, de exemplu) a fost restricționată până la sfârșitul lunii. Până în acest moment, nicio instituție abilitată nu a luat decizia de prelungire a acestei perioade.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *