80 de adeziuni într-o săptămână la Pro România

Filiala Timiş a Pro România se arată foarte încrezătoare în privinţa scorului pe care îl va realiza la alegerile europarlamentare.

Optimisul este dat de trendul crescător al celor care vin în partid: potrivit coordonatorul filialei, Nicolae Birău, doar în ultima săptămână, s-au înregistrat 80 de noi adeziuni.

„Sunt oameni din diferite categorii sociale, medici, profesori, dar şi cu alte ocupaţii. Foarte mulţi nu au mai făcut până acum politică şi doresc să se alăture proiectului lui Victor Ponta.

Avem discuţii şi cu primari, consilieri locali sau judeţeni, care, în curând, îşi vor face publică poziţia”, a declarat Birău.

Acesta a precizat că, din totalul celor 10.000 de semnături pe care filiala trebuie să le strângă pentru alegerile europarlamentare, s-au adunat deja aproape jumătate, în doar două săptămâni de la derularea operaţiunii.

Pe de altă parte, deputatul pro România Adrian Pau a declarat că desfiinţarea direcţiilor regionale ale finanţelor publice va duce la blocarea mediului de afaceri şi la împovărarea persoanelor fizice, fiind chiar un atac la siguranţa economică a României.

În sprijinul afirmaţiilor sale, Pau spune că reorganizarea va presupune costuri mai mari cu personalul şi că este de aşteptat să scadă gradul de colectare: „Revenirea la structurile judeţene nu are nici un fundament, iar implicarea politicului şi în zona finanţelor publice este periculoasă”.

0 Comments

No Comment.