51 de vitezomani pe autostrada Deva-Nădlac. 9 erau pe cale să „decoleze”!

51 de vitezomani pe autostrada Deva-Nădlac. 9 erau pe cale să „decoleze”!

51 de vitezomani pe autostrada Deva-Nădlac. 9 erau pe cale să „decoleze”!

Poliţiştii au descoperit, în trei zile, 51 de vitezomani pe autostradă, dintre care 9 şoferi erau pe cale să „decoleze”! 51 de şoferi care au depăşit viteza legală de deplasare au fost depistaţi în perioada 16-18 martie pe autostrada Deva-Nădlac. Dintre aceştia, nouă au depăşit cu peste 50 de kilometri pe oră viteza maximă de deplasare. Mai precis, au fost depistaţi conducând cu viteze de peste 180 de kilometri pe oră.

„În perioada 16-18 martie, polițiștii din cadrul Brigăzi Autostrăzi – Biroul Poliție Autostrăzi Arad, împreună cu cei din cadrul Biroul Poliție Autostrăzi Sibiu și București, au desfășurat o acțiune cu efective mărite pe tronsonul Autostrăzii A1 Deva-Nădlac, pentru creșterea gradului de siguranță și disciplină rutieră, activitate desfășurată în special în contextul creșterii valorilor de trafic din ultima perioadă, datorat contextului internațional, dar și restricționării traficului de automarfare pe teritoriul Ungariei în perioada menționată.

CITEȘTE ȘI: Guvernul a aprobat modificarea Legii achizițiilor. „Eliminăm șantajul anumitor companii ”, a declarat Sorin Grindeanu

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 338 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 142.000 de lei, dintre care: 51 pentru depășirea vitezei legale de deplasare pe autostrada, 9 dintre acestea cu peste 50 de km/h; 10 pentru depășiri neregulamentare; 2 pentru conducere agresivă, în urma cărora au fost reținute permisele de conducere pentru 30 de zile; 92 de abateri constatate în cazul transportului public de persoane și mărfuri, în 6 cazuri fiind identificate manipulări ale aparatelor tahograf cu dispozitiv de tip <magnet> sau <telecomandă>; 32 pentru neutilizate centurilor de siguranță; 151 de alte abateri la regimul circulației rutiere”, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Poliţiştii transmit că, în plus, au fost reţinute şi 15 certificate de înmatriculare.

„Aceste activități vor continua și în perioada următoare, ținând cont și de faptul că neregulile constatate reprezintă principalele cauze generatoare de accidente de circulație pe autostrăzi”, au mai menţionat cei de la IPJ Arad.

Foto: IPJ Arad

aradon


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns