5 tipuri de ghete pentru bărbați care pun în valoare ţinutele smart-casual

5 tipuri de ghete pentru bărbați care pun în valoare ţinutele smart-casual

Ghetele sunt fără excepţie articole de încălţăminte specifice sezonului rece. Sunt piese călduroase, confortabile care susţin sănătatea prin caracteristicile pe care le deţin. Dacă vorbim de ghete şi ţinute de iarnă trebuia să luăm în calcul calitatea, finisajele şi stilul personal, astfel avem garanţia achiziţiilor perfecte. Care sunt cele mai bune ghete pentru iarnă?

Cele mai bune articole de încălţăminte pentru iarnă sunt cele care se potrivesc cu personalitatea ta şi care sunt compatibile cu modul tău de viața. Totuși, dacă vrei să beneficiezi de avantajele unor ghete bărbaţi perfecte trebuie să alegi corect. În magazinele CCC vei descoperi o varietatea mare de ghete realizate din piele naturală, piele întoarsă şi piele ecologică: https://ccc.eu/ro/barbati/pantofi/ghete.

Fiecare dintre perechile recomandate se remarcă prin atenţie pentru detalii, finisaje bine executate şi stil cosmopolit.

Cele mai bune ghete sunt cele pe care le porți cu mare plăcere. Dacă eşti o persoană dinamică, care îndrăgeşte elegantă, cu siguranța te vei orienta către o pereche de ghete suede, realizate din piele întoarsă, pe care le poți aborda cu lejeritate la stilul casual şi ținute smart.

Ghetele potrivite pentru tinutele business sunt cele ce se evidenţiază prin design elegant dar simplu, iar cele potrivite pentru outfiturile urbane sunt cele minimaliste cu şireturi care permit închiderea perfectă.

Ghetele potrivite pentru cei ce îndrăgesc plimbările relaxante sunt comode, pot fi purtate cu uşurinţa cu blugi şi pulovere din lână care sporesc confortul termic. Pot fi asortate cu paltoane comode sau cu geci matlasate.

Dacă ai descoperit cum selectezi ghetele potrivite, iată şi care sunt cele cinci tipuri de ghete care nu trebuie să îţi lipsească din garderobă.

Ghete Chelsea

Ghetele chelsea sunt emblematice, se disting prin design simplul, eleganță aparte şi cele două elastice care înlocuiesc şireturile. Au o istorie bogată, fiind create special pentru picioarele cu sânge albastru. Au captat atenţia tuturor datorită confortului şi a eleganței caracteristice. Pot fi integrate în ținute formale, smart şi elegante. La fel de confortabil pot completa outfiturile urbane geniale.

Ghete Derby

Ghetele Derby sunt cele mai populare tipuri de încălţăminte de iarnă. Împreuna cu cele menționate anterior completează o garderobă inteligent realizată. Designul spectaculos este întregit prin derb-ul accentuat în partea superioară a pantofului. Acest artificiu, de la care se trage numele, conferă un plus de confort şi un aer mai puţin formal.

Ghete cu fermoar

Ghetele cu fermoar sunt versatile şi confortabile, sunt ușor de abordat la o varietate mare de outfituri. Mai puțin formale faţă de tipurile menționate anterior denotă bungust. Selectează ghete din piele cu finisaje impecabile care se potrivesc perfect, care contribuie la desăvârșirea ţinutelor casual.

Ghete suede

Ghetele suede sunt iconice pentru cei ce îndrăgesc stilul casual casual. Sunt confortabile şi pun în valoare ţinutele cu blugi, pantaloni din lână, pantaloni chino completate de pulovere şi cămăşi casual. Pentru a beneficia de avantajele ghetelor suede este esențial să se opteze pentru piese calitative, realizate din piele întoarsă. Finisajele vintage pot oferi un plus estetic acestora.

Ghete cu imprimeu brogue

Ghetele cu imprimeu brogue sunt la fel de fascinante ca şi pantofii cu decupaje. Se remarcă datorită decoraţiunilor bine evidenţiate, ce le conferă farmec şi rafinament. Ghetele brogue sunt piese care nu trebuie să îţi lipsească în special dacă te numeri printre amatorii de bun-gust, eleganță şi ţinute smart.

Acestea sunt cele cinci tipuri de ghete care îţi pot completa în mod natural garderoba. Ai hotărât care sunt piesele care te reprezintă? Ai ales pe care le porţi la întâlnirea cu prietenii? Dar pe cele care doreşti să le porţi la întâlnirea de sâmbătă seara?


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *