45 la sută dintre timișoreni s-au autorecenzat. Timișoara, în plutonul fruntaș al orașelor

45 la sută dintre timișoreni s-au autorecenzat. Timișoara, în plutonul fruntaș al orașelor

45 la sută dintre timișoreni s-au autorecenzat. Timișoara, în plutonul fruntaș al orașelor.

„Suntem în plutonul fruntaș al orașelor din România cu cele mai multe persoane autorecenzate. Dacă sunteți printre ei, vă mulțumesc!

Dacă nu v-ați autorecenzat linkul este https://recensamant.primariatm.ro/. Întreaga procedură durează 15 -20 de minute. Dacă sunteți angajat – fie în sistemul public, fie în cel privat – primiți o zi liberă, plătită, după ce v-ați autorecenzat.

CITEȘTE ȘI: Vineri, 13 mai: începe o nouă sesiune Rabla și Rabla Plus. Valoarea tichetelor și noutăți

Dacă nu vă descurcați singuri acasă cu completarea formularului de recensământ sau nu aveți calculator sau laptop, Primăria Timișoara a deschis 13 centre cu personal specializat care vă ajută să vă autorecenzați. Harta cu aceste centre-suport o găsiți pe https://recensamant.primariatm.ro/harta.

La Recensământul din 2010/2011, Timișoara (319.279) a devenit al treilea oraș ca număr de cetățeni din România, fiind depășită de București (1.883.425) și Cluj (324.576). Diferența dintre municipiul situat pe locul doi și cel de pe locul trei a fost de doar 5.297 locuitori.

Buna funcționare a unor servicii publice, cum este numărul de polițiști locali pe care îi putem angaja, depinde de populație. Planurile de dezvoltare ale Timișoarei se fac ținând cont de repartizarea populației pe cartiere. În funcție de numărul de locuitori avem acces la fonduri guvernamentale și europene”, scrie primarul Timișoarei, Dominic Fritz, pe Facebook.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “45 la sută dintre timișoreni s-au autorecenzat. Timișoara, în plutonul fruntaș al orașelor

  1. de unde stiti ca s-au autorecenzat 45% din populatie daca in 2010 populatia s-a stabilit dupa numarul de persoane recenzate si nu dupa datele de la evidenta populatiei?

  2. Rumburak, foarte corectă observația! Înseamnă că degeaba recensământul, deja se știe câți trebuie să fim… E ca la vot: contează cine numără.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *