4,4 kilometri de drum județean, asfaltați cu 4,38 milioane de lei plus TVA. Drum care a văzut pentru prima dată asfaltul

Consiliul Județean Timiș a inaugurat, astăzi, o nouă lucrare de reabilitare a unui drum care a văzut pentru prima oară asfaltul.

Este vorba despre DJ 588, între Șemlacu Mare și Ferendia, cu lungimea de 4,435 kilometri, pe care s-a așternut îmbrăcăminte bituminoasă ușoară, lucrare în valoare de 4,38 milioane de lei plus TVA.

„Drumul inaugurat face legătura între comuna Jamu Mare și orașul Gătaia și, mai mult, realizează conexiunea între Drumurile naționale 57 și 58. Reabilitarea a fost finanțată din fonduri proprii ale consiliului județean, dar proiectul va fi depus și pentru fonduri europene, întrucât avem posibilitatea de a ne recupera banii”, a declarat Călin Dobra, președintele CJT.

„Cu câțiva ani în urmă nu se circula deloc pe acest drum. Acum câțiva ani a fost parțial asfaltat, iar acum este în întregime.

Scurtează foarte mult mai ales accesul cetățenilor, și în special al elevilor din Jamu Mare către Liceul Teoretic din Gătaia, cu atât mai mult cu cât calea ferată a fost desființată.

Drumul facilitează accesul oamenilor, care până acum trebuiau să ocolească aproximativ 70 de kilometri pentru a ajunge de la o localitate la alta”, a declarat Raul Crăciun, viceprimarul orașului Gătaia.

Drumul traversează localitățile Șemlacu Mare, Ferendia și Clopodia și le va fi de mare ajutor atât locuitorilor din zonă, cât și elevilor. Șoseaua are patru ani garanție, iar recepția finală va fi semnată la finalul acestei perioade.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “4,4 kilometri de drum județean, asfaltați cu 4,38 milioane de lei plus TVA. Drum care a văzut pentru prima dată asfaltul

Lasă un răspuns