4 decembrie – Moș Crăciun întocmește lista copiilor obraznici și a celor cuminți

4 decembrie - Moș Crăciun întocmește lista copiilor obraznici și a celor cuminți

4 decembrie – Moș Crăciun întocmește lista copiilor obraznici și a celor cuminți

Fiecare zi este specială şi merită celebrată, mai ales atunci când există motive în plus în calendar. Fie că este vorba despre sărbători cunoscute în toată lumea, sau de ocazii mai puţin ştiute, în orice zi a anului există cel puţin o sărbătoare demnă de atenţie, ce oferă un motiv în plus atât de amuzament, cât şi de extindere a ariei de cunoaştere sau de sporire a gradului de conştientizare, scrie agerpres.ro.

Ziua listei lui Moş Crăciun

Ziua listei lui Moş Crăciun (#Santa’sListDay) este sărbătorită în fiecare an pe 4 decembrie. Într-o lume în care se fac liste în exces, aceasta este lista care contează!

CITEȘTE ȘI: El era Cătălin, Avocatul31, cel care a făcut subtitrările în română a nenumărate filme | A murit la vârsta de 50 de ani

Moş Crăciun, cu ajutorul spiriduşilor săi, întocmeşte prima versiune a listelor copiilor obraznici sau cuminţi până la 4 decembrie în fiecare an.

Datorită muncii asidue a spiriduşilor săi, bătrânelul vesel îmbrăcat în roşu care aduce cadouri copiilor creează şi actualizează cele două liste, care îi permit să decidă ce să aducă fiecărui copil de Crăciun.

Cei de pe lista celor cuminţi primesc jucării, dulciuri şi alte cadouri în Ajunul Crăciunului. Copiii obraznici pot găsi o nuieluşă în ciorapi sau chiar nimic!

Listele sunt ajustate până în ajunul Crăciunului, aşa că sunt speranţe pentru cadouri frumoase pentru toţi copiii. În ciuda celor două liste, Moş Crăciun rămâne vesel şi generos, în conformitate cu spiritul sezonului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *