4.000 de dolari au dispărut din seiful reprezentanței Ministerului Apărării Rus la București

Un american a câștigat două milioane de dolari cu un loz răzuibil, după ce în 2021 a mai câștigat un milion

Polițiștii din București au demarat o anchetă după ce 4.000 de dolari au dispărut din seiful reprezentanței Ministerului Apărării Rus la București. Este o instituție care, potrivit datelor oficiale, s-ar ocupa cu comemorarea eroilor.

CITEȘTE ȘI: Foto: Cum arată o pădure din România după „freezing rain”

Sesizarea a fost făcută de către un angajat al acestei instituții, care ar fi observat că din acel seif lipsesc 4.000 de dolari. La fața locului au ajuns agenții Secției 4 Poliție și s-au deschis cercetările în acest caz, conform antena3.ro

Există deja un cerc de suspecți, potrivit surselor, și se bănuiește intervalul de timp în care ar fi fost sustrași acești dolari

O persoană din interiorul instituției este bănuită de acest furt, având în vedere că accesul în clădire se face pe baza unei cartele deținute doar de angajați și că nu există urme de forțare a ușilor de acces în clădire.

Mai mulți angajați au fost audiați, printre care și cel care ar fi intrat în instituție în intervalul de timp în care se bănuiește că ar fi dispărut banii. Acesta ar fi spus polițiștilor, potrivit surselor noastre, că nu a pus mâna pe bani și că nu a avut acces la locul în care se aflau.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *