32 de sancțiuni aplicate conducătorilor auto care nu au respectat indicatoarele de restricție amplasate pe Calea Stan Vidrighin

32 de sancțiuni aplicate conducătorilor auto care nu au respectat indicatoarele de restricție amplasate pe Calea Stan Vidrighin

32 de sancțiuni aplicate conducătorilor auto care nu au respectat indicatoarele de restricție amplasate pe Calea Stan Vidrighin.

Polițiștii locali au în atenție problema autovehiculelor de mare tonaj care circulă pe raza municipiului Timișoara, în locuri în care acest lucru este interzis, pe lângă acțiunile desfășurate periodic în zonele în care există sesizări de la cetățeni, organizând și acțiuni punctuale pe anumite străzi.

CITEȘTE ȘI: Institutul Național de Statistică arată dezastrul: Rata inflației a ajuns la 15,3%. Gazele, cartofii și uleiul, în topul scumpirilor

O astfel de locație este Calea Stan Vidrighin, unde în acest weekend a fost organizată o acțiune amplă, de verificare a modului în care conducătorii autovehiculelor de mare tonaj respectă semnificația indicatoarelor amplasate în zonă.

Trebuie menționat faptul că, încă de la demararea lucrărilor pe această arteră, au fost instalate panouri de informare referitoare la lucrări, presemnalizarea restricțiilor fiind efectuată și în afara municipiului, pe tronsoanele circulate de conducătorii de autovehicule de mare tonaj.

La finalul săptămânii trecute au fost instalate și indicatoare de restricție a circulației autovehiculelor de tonaj 7,5 tone, cu excepția riveranilor.

În urma acțiunii din weekend, au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002, de câte 1305 lei fiecare, unor conducători auto care, deși au observat că nu este permis să circule în zona restricționată, au încercat să scurteze drumul pe aici.

Astfel de acțiuni vor fi desfășurate și în perioadă următoare, motiv pentru care Poliția Locală atrage atenția conducătorilor de autovehicule de mare tonaj să respecte legislația și indicatoarele rutiere, pentru a evita sancționarea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *