31 de migranți, ascunși într-un TIR ce transporta frigidere, găsiți la vama Nădlac

31 de migranți, ascunși într-un TIR ce transporta frigidere, găsiți la vama Nădlac

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II au găsit 31 de migranţi din Pakistan, India și Bangladesh care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un TIR încărcat cu frigidere.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-a prezentat miercuri pentru efectuarea formalităţilor, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, aflat la volanul unui TIR. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, frigidere pentru o firmă din Italia.

În urma controlului, poliţiştii au descoperit, ascunși în compartimentul pentru marfă, 31 de cetățeni străini.

CITEŞTE ŞI: Elevii care au luat locul I la olimpiadele naționale sau premii la competițiile internaționale se vor putea înscrie la liceu fără susținerea Evaluării Naționale

Aceştia au fost duși la sediul poliției, unde, în urma verificărilor preliminare, s-a stabilit că sunt cetăţeni din Bangladesh, India și Pakistan, care intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei.

Polițiștii fac în acest caz cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de trafic de migranți și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *