Europarlamentarul Michael Cramer a vizitat, pedalând, o parte din Timişoara

cramer1

Aflat în Timişoara pentru a participa la o conferinţă care vizează dezvoltarea regională prin transport şi turism, parlamentarul european Michael Cramer a pedalat, ieri, alături de timişoreni descoperind urbea.

Cramer este preşedintele Comisiei pentru transport şi turism din cadrul Parlamentului European şi spune că a renunţat la bicicletă încă din 1999.
cramer

Un oraş, consideră parlamentarul, poate fi descoperit mult mai uşor pe bicicletă.

Mai mult, susţine Domnia Sa, conform unui sondaj, turiştii care preferă să viziteze diferite zone folosind bicicleta cheltuiesc mai mulţi bani decât cei care aleg maşinile.

Michael Cramer consideră că indiferent de anotimp bicicleta este cel mai bun mijloc de deplasare, atât doar că pasionaţii de ciclism trebuie să fie atenţi la cum se prezintă carosabilul.
cramer2

Europarlamentarul a reuşit să promoveze turismul pe două roţi de-a lungul arealului fostei Cortine de Fier.

Ieri, Cramer a descoperit o parte din Timişoara printr-un tur al oraşului, organizat de „Verde pentru Biciclete”, la care au participat şi câţiva bănăţeni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Europarlamentarul Michael Cramer a vizitat, pedalând, o parte din Timişoara

  1. Mers in sistem turma de oi! Atata timp cat nu exista echipaje de politie in fata/spate si strada sa fie inchisa pentru celelalte vehicule te deplasezi in sir indian!

Lasă un răspuns