3000 de yoghini s-au prins în spirală, la Băile Herculane

yoghini baile heculane

Staţiunea Băile Herculane a fost luată cu asalt zilele acestea. Mii de yoghini din peste 30 de ţări au venit în tabăra anuală MISA. Aseară s-au şi prins în spirală. Şi nici măcar vremea nu le-a stricat planurile. Deşi a plouat torenţial, au stat nemişcaţi în cerc, timp de două ore.

3000 de yoghini s-au adunat în tabăra internaţională de yoga de la Băile Herculane. Iar momentele în care se prind în spirală sunt cele mai aşteptate.

În cadrul acestei meditaţii în spirală Yang ne aşezăm sub formă zodiacală bărbat femeie, bărbat femeie, şi principiul pe care se bazează este conştientizarea în această poziţie a unui vortext energetic Yang – Barta Zoltan, astrolog

Atât yoghinii avansaţi, cât şi începătorii îşi găsesc aici locul.

Noi îmbinăm într-un mod foarte armonios atât practica yoghină, tradiţională, milenară, cât şi aspectele esoterice spirituale, esenţiale, ale tradiţiei creştin ortodoxe – Cristian Alexandru, preşedinte Tabara MISA 2019

Deşi nu este mai închis, liderul MISA, Gregorian Bivolaru, nu este alături de adepţii săi. Asta nu înseamnă însă că nu va fi lângă ei, spiritual.

Tabăra este mană cerească pentru localnici. Yoghinii sunt vegetarieni, iar gospodarii le pregătesc numai preparate care să le fie pe plac.

Cei 3000 de yoghini stau în Băile Herculane, unde preţurile la cazare încep de la 50 de lei. Adunarea MISA va dura cel puţin 10 zile, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *