3 puncte de hidratare în Timișoara, deschise de Aquatim

Prognoza meteo 3 iulie. Val de căldură în vestul țării, cu temperaturi ridicate

3 puncte de hidratare în Timișoara, deschise de Aquatim

Odată cu instalarea caniculei, Aquatim a decis să vină în sprijinul timișorenilor prin deschiderea a trei puncte de hidratare în toate locațiile în care există program de relaționare cu publicul: Gheorghe Lazăr nr.11 A, Enric Baader nr. 11 și Treboniu Laurian nr.7.

Punctele de hidratare vor fi amenajate în corturi instalate special pentru a conferi umbră și vor fi dotate cu dozatoare de apă rece.

CITEȘTE ȘI: Mașlocul se pregătește de sărbătoare

Toți clienții noștri sunt așteptați, cu drag, să se răcorească în aceste locuri gândite special pentru ei, la un pahar de apă sigură și o discuție amicală.

Punctele de hidratare vor deveni funcționale, în toate cele trei locații, de miercuri, 29 iunie. Ele vor funcționa pe toată perioada caniculară.

În egală măsură, reamintim că Aquatim gestionează fântânile publice din oraș, cu precizarea importantă că apa este analizată de către specialiștii Direcției de Sănătate Publică Timiș și ai Laboratorului Control Calitate Apă din cadrul Aquatim, pentru verificarea conformării la cerințele legislației în vigoare.

Adresele și calitatea apei pot fi consultate aici.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns