3 bărbați reținuți pentru tâlhărie. Au ajuns după gratii pentru 30 de zile

Bărbat condamnat la închisoare pentru evaziune fiscală, cumpărare de influență și constituire a unui grup infracțional organizat, prins în Italia

3 bărbați reținuți pentru tâlhărie. Au ajuns după gratii pentru 30 de zile

Polițiștii Orașului Recaș efectuează cercetări față de trei bărbați, în vârstă de 22, 27 și 33 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

CITEȘTE ȘI: Medicul Virgil Musta avertizează că țara noastră riscă să se confrunte cu cazuri de poliomelită

Polițiștii orașului Recaș, au identificat trei bărbați, de 22, 27 și 33 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii  de „tâlhărie calificată”.

În fapt, în data de 16.07.2018, bărbații ar fi pătruns într-un imobil din orașul Recaș, iar prin amenințări cu acte de violență, ar fi deposedat un bărbat, de 55 de ani, de aproximativ 2.500 de lei.

3 bărbați, arestați pentru 24 de ore

Bănuiții a fost reținuți pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”, ulterior față de aceștia dispunându-se măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cei trei bărbați au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestora și recuperării prejudiciului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *