2020, an de foc! Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, anunţ șoc: Dovezile sunt evidente!

soare 2

Elena Mateescu, directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, atrage atenţia că anul 2020 tinde să se înscrie în topul celor mai călduroşi ani de când se fac măsurători ale temperaturii la nivel mondial.

„Dovezile sunt din ce în ce mai evidente. Nu departe, în primele patru luni ale acestui an, la nivel mondial sunt, de pildă, ianuarie şi aprilie pe primul loc, cele mai călduroase luni din ultimii 141 de ani şi februarie şi martie pe locul doi.

Iată că această tendinţă de creştere evidentă a temperaturii medii lunare va determina ca anul 2020, cel puţin aşa cum este specificat acum în comunicatul Organizaţiei Meteorologice Mondiale din 5 mai, există şanse să fie unii dintre cei mai călduroşi din istoria măsurătorilor meteorologice, cum de altfel, începând din anul 2000 şi până în prezent, la nivel mondial s-au înregistrat cei mai călduroşi ani de când se fac măsurători, din 1881 şi până în prezent. Iar acest lucru se întâmplă şi la nivelul ţării noastre”, a explicat, la DC News TV, Elena Mateescu.

 

dcnews


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *