167 de autori de infracțiuni au fost prinși în ultimele 24 de ore

O tânără s-a aruncat de pe un viaduct din vestul țării

167 de autori de infracțiuni au fost prinși în ultimele 24 de ore

Poliţiştii şi jandarmii au prins în flagrant, în ultimele 24 de ore, 167 de autori de infracţiuni, care au săvârşit 175 de fapte penale, a informat duminică MAI, scrie agerpres.ro.

În intervalul menţionat, structurile Ministerului Afacerilor Interne au intervenit la 4.146 de evenimente, 2.819 dintre acestea fiind circumscrise menţinerii ordinii publice, iar 1.327 circumscrise situaţiilor de urgenţă.

CITEȘTE ȘI: ANM a emis mai multe avertizări cod galben de ploi, ninsori și vânt puternic. Cum va fi la Timișoara

La nivelul structurilor de poliţie au fost semnalate 795 posibile infracţiuni, aproximativ 22% dintre acestea fiind din oficiu.

În baza probatoriilor administrate de poliţişti în cauze penale aflate în lucru, în cursul zilei de sâmbătă, 19 noiembrie, s-au dispus măsuri preventive pentru 30 de persoane, iar în urma investigaţiilor desfăşurate au fost identificaţi 20 de autori în 17 dosare penale cu AN, aflate în evidenţă.

De asemenea, echipajele de poliţie au depistat 18 persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale.

Totodată, în ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au reţinut 855 de permise de conducere şi au retras 283 de certificate de înmatriculare.

Poliţiştii şi jandarmii au constatat 9.965 de contravenţii pentru care au fost aplicate amenzi în valoare de peste 3,7 milioane de lei.

La rândul lor, angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au efectuat, sâmbătă, 70 de controale pe linia prevenirii situaţiilor de urgenţă şi au aplicat 179 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 225.500 de lei.

Dintre misiunile pompierilor, cele mai multe, în număr de 1.132, au fost pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, 51 pentru stingerea de incendii şi 6 pentru descarcerare.

Pe parcursul intervenţiilor pompierilor au fost salvate 9 persoane.

Piloţii Inspectoratului General de Aviaţie au executat 8 misiuni aero-medicale, fiind salvate 6 persoane aflate în situaţii de urgenţă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *