16 milioane de euro într-o comună timișeană

16 milioane de euro într-o comună timișeană

16 milioane de euro într-o comună timișeană

Comună importantă a județului Timiș, atât ca număr de locuitori (peste 4.100), cât și ca potențial turistic și de navigație (prin debarcaderul Periam Port), localitatea Periam beneficiază în această perioadă de nu mai puțin de opt finanțări guvernamentale, pentru investiții a căror valoare contabilă însumează aproape 16 milioane de euro.

Cea mai recentă dintre ele, care a coborât zilele trecute de pe planșele de proiectare în șantier, vizează construirea unui bazin de înot didactic, investiția fiind gestionată de Compania Națională de Investiții.

Practic, este vorba de un ansamblu sportiv-recreativ complex, care include o clădire cu trei nivele (spații tehnice la subsol, bazinul propriu-zis și plajele aferente la parter, respectiv, gradenele pentru peste 120 de spectatori, vestiarele, o sală de gimnastică aerobică și una de forță la etaj), precum și de un parc înconjurător, cu alei, spații verzi și parcare.

Alte două investiții – extinderea rețelei locale de distribuție a gazului natural și, respectiv, construirea unui bloc de locuințe pentru tineret – își așteaptă, încă, clarificarea surselor de finanțare.

CITEȘTE ȘI: Lucrările la Palatul Poștei din Timișoara intră în ultima etapă

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “16 milioane de euro într-o comună timișeană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *