11 directori au fost înlocuiți în unitățile de învățământ din Timiș

de invatamant

Contractele de directori ai unităților de învățământ expiră la sfârșitul lunii, iar potrivit cadrului legal, până la organizarea concursului național pentru ocuparea acestei funcții, acestea trebuie reevaluate de inspectoratele școlare.

CITEȘTE ȘI: În stare gravă la spital, la Timișoara,cu coronavirus: oameni cu certificate false de vaccinare

În județul Timiș, procedura care a implicat analiza activității manageriale a celor 197 de directori aflați la conducerea unităților de învățământ cu personalitate juridică, a fost finalizată pe data de 19 august. 16 directori din Timiș au renunțat la funcție, anunțând că nu doresc să-și prelungească mandatul, patru nu și-au transmis acordul de continuitate, iar alți patru au fost numiți în alte unități de învățământ.

11 directori înlocuiți, printre care doi adjuncți

În cazul a 11 dintre acestștia, dintre care doi  adjuncți, în Consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Timiș s-a luat decizia de înlocuire a lor.

Pe de altă parte, au rămas și posturi de conducere vacante: două de director adjunct la Școala Gimnazială Dumbrăvița, unul de director la Școala Gimnazială Izvin, unul de director la Școala Gimnazială Săcălaz și unul de director la Liceul Tehnologic Azur.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns