11 decembrie: Acces și cu test la concertul Deliei de la Parcul Crăciunului

11 decembrie: Acces și cu test la concertul Deliei de la Parcul Crăciunului

Acces și cu test la concertul Deliei de la Parcul Crăciunului.

Delia va concerta mâine, sâmbătă, 11 decembrie, de la ora 20.00, în cadrul Parcului Crăciunului de la Muzeul Satului, eveniment deschis de DJ Victor Stan și un impresionant spectacol de lasere.

delia

Intrarea este gratuită, accesul fiind liber pentru persoanele vaccinate cu schema completă, cele trecute prin boală sau cele care prezintă o adeverință care atestă rezultatul negativ pentru Covid-19. După relaxarea restricțiilor, publicul a câștigat timp alături de cei dragi, Parcul Crăciunului urmând a se închide la ora 22.00.

În cel de-al doilea weekend de sărbătoare, startul distracției va fi dat în această seară când DJ K-lu va mixa la scena principală, iar DJ Kuky și Happy Flow vor aduce cele mai antrenante ritmuri din anii ’80 și ’90 la Ponton Lounge, în cadrul petrecerii Retro Maniacs – Winter Edition. Pe scena principală vor urca și artiștii de la Asociația Culturală Beg’Art pentru un concert de chitară cu care vor da tonul programului artistic, la ora 16.00.

CITEȘTE ȘI: Roaming gratuit în Uniunea Europeană până în 2032

Tot azi, între orele 15.00 și 18.00, Școala de Dj și Producție Muzicală MIXDOWN MUSIC SCHOOL te invită să atingi platanele cu mâna ta în cadrul unui workshop inedit care va cuprinde și o demonstrație BEAT-BOX cu MCx Woodie.

Acces și pentru Moșul…

Timp de o oră, Moș Crăciun va fi și el prezent, alături de cel mai năstrușnic spiriduș, pentru a discuta cu copiii despre ce înseamnă să fii cuminte în zilele noastre. Ca de obicei, va fi o poveste cu teatrul Merlin, statuile vivante vor invita curioșii să facă fotografii, iar copii vor fi încurajați la atelierul de creație.

Sâmbătă, pe lângă concertul Deliei, publicul este invitat la o petrecere Bipolar la Ponton Lounge și la un „fire show”, un spectacol inedit de jonglerii cu foc. Copiii sunt așteptați cu teatru de păpuși, ateliere și personaje de poveste.

Duminică, accentul va fi pus pe folclor, cu reprezentații de excepție ale ansamblurilor invitate la scena principală și demonstrații culinare gratuite în curtea căsuței care găzduiește Ignatul. Mirosul de pâine pe vatră de la atelierul de preparat pâinea la cuptor va întregi atmosfera și va îmbia pofticioșii să guste câte o bucățică.

Finanțat de Consiliul Județean Timiș, Parcul Crăciunului este o sărbătoare a comunității timișene la care își aduc aportul șase instituții de cultură: Muzeul Național al Banatului, Muzeul Național de Artă Timișoara, Muzeul Satului Bănățean Timișoara, Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin”, Centrul de Cultură și Artă al județului Timiș, împreună cu Biblioteca Județeană Timiș „Sorin Titel”. În eveniment este implicată și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului, alături de Centrul Multifuncțional Bastion și Biroul de Cultură al Consiliului Județean Timiș.

Parcul Crăciunului este deschis de marți până duminică, între orele 11.00 – 22.00, în perioada 4 – 23 decembrie 2021, mai puțin în zilele de luni. Aleea comercianților este deschisă de la ora 17:00 în timpul săptămânii și de la ora 15:00, sâmbăta și duminica. Patinoarul, caruselul și trenulețul sunt gratuite și accesibile de marți până duminică, între orele 11:00 – 21:00.

Programul complet al evenimentului poate fi găsit pe www.parculcraciunului.ro.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns