109 unități de învățământ din Timiș își schimbă scenariul de funcționare

Lista provizorie cu procentele de vaccinare pentru unitățile de învățământ timișene. În unele cazuri, procentul raportat este de zero la sută!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat de subprefectul Mircea Băcală, astăzi, a aprobat scenariul de organizare și desfășurare a cursurilor în unitățile de învățământ din județul Timiș  începând de luni.

Scenariile au fost aprobate având în vedere rata incidenței cumulative a COVID-19 la 1.000 locuitori pe localități, în ultimele 14 zile, și propunerile consiliilor de administrație ale unităților de învățământ din fiecare localitate, avizate de către Direcția de Sănătate Publică Timiș și de către inspectoratul școlar județean.

În urma analizei, 109 unități de învățământ își vor modifica scenariul în care urmează să funcționeze.

Astfel, 41 de școli vor funcționa în scenariul verde (cu prezența fizică la clasă a  tuturor preșcolarilor și elevilor), 43 în scenariul galben (preșcolarii, elevii din ciclul primar și cei din anii terminali desfășoară activități didactice față în față) și 25 în scenariul roșu (doar preșcolarii și elevii din clasele I-IV urmează procesul de instruire în sistem clasic).

Lista poate fi consultată AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns