10 cazuri noi de COVID-19 în județul Timiș. Scade rata de infectare în Timișoara și în județ

212 cazuri de îmbolnăvire de COVID-19 în Timiș. Localitățile în care au apărut infectări

În județul Timiș au fost înregistrate 10 noi cazuri de infectare cu coronavirus, în ultimele 24 de ore. Direcția de Sănătate Publică anunță că au fost prelucrate 1.792 de teste, dintre care 455 au fost teste rapide.

Rata de infectare cu SARS-CoV-2, calculată pe ultimele 14 zile, continuă să scadă în județul Timiș, ajungând astăzi la 0,46 cazuri la o mie de locuitori.

Și în municipiul Timișoara se menține tendința de scădere, astfel că rata de incidență este astăzi de 0,49 la mia de locuitori.

Situația epidemiologică, la nivelul județului Timiș, conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiș, în contextul pandemiei COVID-19, se prezintă astfel:

SATCHINEZ 1

TIMISOARA 9

În această dimineață, în spitalele din Timiș erau internați 118 pacienți diagnosticați cu COVID-19, dintre care 30 la Terapie Intensivă.

În ultima zi, 3 pacienți infectați cu SARS-COV-2 au murit, astfel că numărul total al deceselor a ajuns la 1.275 de la începutul pandemiei în Timiș.

In cursul zilei de ieri au fost plasate în carantină, în județul Timiș, 6 persoane, iar alte 9 persoane au intrat în izolare.

 

radiotimisoara

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *